10 دمنوش گیاهی سالم که باید امتحان کنید

بیشتر اینها هیچ خطر قابل توجهی ندارند مگر اینکه روزانه چای بنوشید. به عنوان مثال، آژانس حفاظت از محیط زیست می گوید که نوشیدن آب حاوی سطوح بالای اپی کلروهیدرین در مدت زمان طولانی می تواند باعث مشکلات معده و افزایش خطر ابتلا به سرطان شود. حداکثر 20 پی پی ام در آب آشامیدنی مجاز است و چای چاي خارجي کیسه ای می تواند حاوی 50 پی پی ام باشد. مطالعات نشان داده اند که برخی از چاي خارجي انواع چای می تواند به درمان سرطان، بیماری قلبی و دیابت کمک کند.
چاي خارجي اصل
به عنوان مثال حاوی فلفل سیاه است که خاصیت ضد میکروبی، ضد التهابی و گوارشی دارد. همچنین حاوی توت عرعر است که خواص ضد سرطانی و ضد باکتریایی دارد. چای رویبوس یک ترکیب گیاهی بدون کافئین است که منشا آن آفریقای جنوبی است. همچنین به عنوان چای بوش، چای قرمز یا چای بوته ای قرمز شناخته می شود، رنگی شبیه به چای هیبیسکوس و طعمی شبیه به یربا میت دارد. می تواند التهاب را کاهش دهد، از دیابت نوع 2 جلوگیری کند و سلامت پوست را بهبود بخشد. چای سیاه که در محبوبیت جهانی شماره یک است، جایگاه خود را به عنوان یکی چاي خارجي از سالم ترین چای هایی که می توانید تهیه کنید، به دست آورده است.

چرا چای سبز سالم است؟

پیکه یک مبتکر در دنیای چای است که کریستال های چای را ایجاد می کند که برای سفر مناسب است و در آب سرد و گرم حل چاي خارجي می شود. مواد تشکیل دهنده شامل برگ چای سبز ارگانیک، پوست لیمو ارگانیک، برگ علف لیمو هند غربی ارگانیک و روغن برگ لیمو ارگانیک روی صمغ عربی است. همه این طعم های منحصر به فرد با هم ترکیب می شوند چاي خارجي تا تعادلی بین بافت ترد و طعم ترش و شیرین ایجاد کنند.

20 نوشیدنی سالم

نوشیدن چای نعناع فلفلی همچنین می تواند میگرن و سردرد را تسکین دهد. نعناع یک خوشبو کننده دهان است و نوشیدن چای نعناع می تواند میکروب های ایجاد کننده پلاک را از بین ببرد. همچنین می تواند به کاهش وزن کمک کند و رزمارینیک اسید موجود در نعناع می تواند آلرژی های فصلی را بهبود بخشد. می توانید چای گیاهی نعناع را مستقیماً بنوشید یا نعناع چاي خارجي را به چای سیاه اضافه کنید. تفاوت اصلی بین این چاي خارجي دو نوع چای این است که چای گیاهی حاوی کافئین نیست، در حالی که چای واقعی حاوی کافئین است.

چای سفید

فنجان معمولی چای سبز شما ممکن است سالم ترین چایی نباشد که می توانید بنوشید. قوری را شروع کنید زیرا فقط در چند چاي خارجي دقیقه چای بهتری درست خواهید کرد. این وبلاگ مملو از جرعه های خوشمزه محققان است تا به شما کمک کند سالم ترین چایی را که می نوشید بنوشید. به یاد داشته باشید که چای کیسه ای را به مدت طولانی در آب نگهداری نکنید، هرچه چای کیسه ای بعد از دم کشیدن بیشتر در آب بماند، طعم چای قوی تر می شود که در نهایت طعم بسیار تلخی خواهد داشت. بعد از اینکه چای را در آب داغ گذاشتم، چای کیسه ای را برمی دارم و دور می اندازم، اما میوه ها و سبزی های تازه را در شیشه ها می گذارم.

بهداشت دهان و دندان

چای سیاه به عنوان یکی از “چای های واقعی” از طریق غلتش و اکسیداسیون انجام می شود که رنگ تیره تر آن را فراهم می کند. این فرآیندها طعم‌های قوی و خاکی این تنوع و همچنین محتوای بالای کافئین را توضیح می‌دهند که بالاترین میزان کافئین در بین این سه مورد است. هیچ لیستی از بهترین چای های سبز بدون حداقل یک گزینه چای کامل نمی شود. ماچا که در لغت به معنای “پودر چای” است، نوعی چای سبز است که از خشک کردن برگ های جوان چای و سپس آسیاب کردن آنها به صورت پودر تهیه می شود. پودر را می توان با آب داغ برای ماچای سنتی مخلوط کرد یا با شیر مورد علاقه یا شیر غیر لبنی جایگزین برای چای سبز لاته ترکیب کرد.

چای

اما مهم ترین فوایدی که برخی از چای های تسکین دهنده می توانند برای ما به ارمغان بیاورند چیست؟ برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بهترین چای ها برای سلامتی، ادامه مطلب را بخوانید. آیا همیشه چای سبز را انتخاب کرده اید؟ سعی کنید پسر عمویش، اولانگ را امتحان کنید. رهاف ال بوچی، RDN، صاحب شرکت تغذیه درخت زیتون مستقر در آتلانتا و سخنگوی آکادمی تغذیه و رژیم غذایی می گوید. با این حال، چای سیاه منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها است و محتوای قابل توجه کافئین می تواند به تمرکز و هوشیاری کمک کند. از آنجایی که چای سیاه حاوی پلی فنول است، باعث رشد باکتری های خوب روده شده و از رشد باکتری های مضر روده جلوگیری می کند.
برگ های سبز اولیه چای زمانی که هنوز سبز هستند پردازش می شوند. برگ های ماچا پس از برداشت تخمیر می شوند، در حالی که برگ های چای سبز تخمیر نمی شوند. ذخیره سازی محصولات چای سبز را در ظروف کاملاً بسته و تیره نگهداری کنید زیرا در معرض نور و هوا روغن های اساسی خود را از دست می دهند. لذت بردن از یک فنجان چای را با یک تکه لیمو در نظر بگیرید.

این چای کمترین تغییر را دارد زیرا اکسیده نمی شود و به تخمیر میکروبی نیاز ندارد. منشاء خاص برگ های چای می تواند بر طعم چای تأثیر بگذارد، زیرا برخی از تغییرات میوه ای و برخی دیگر تند هستند. به عنوان مثال، چای سفید نقره ای سوزنی از گل ها و جوانه های گیاه کاملیا سیننسیس تهیه می شود، در حالی که گل صد تومانی سفید از دو برگ و جوانه بالایی تهیه چاي خارجي می شود. علاوه بر این، سطوح مواد مغذی در چای بسته به محل رشد آن بسیار متفاوت است، زیرا محتوای مواد معدنی خاک و تکنیک های رشد می تواند بر مواد مغذی تأثیر بگذارد. مطالعه پشت سر هم نشان می دهد که چای سبز حاوی سطوح بالاتری از فنول نسبت به سایر انواع چای است.
ارتباط مثبتی بین نوشیدن چای داغ و افزایش خطر ابتلا به سرطان مری یافت شد. اعتقاد بر این است که نوشیدنی های بسیار داغ می توانند باعث آسیب سلولی شوند که می تواند منجر به سرطان شود. مطالعات نشان می دهد که این ارتباط با چای عمدتاً از آسیا و خاورمیانه است. شواهد کمتری در جوامع غربی وجود دارد، جایی که نوشیدنی‌ها، از جمله قهوه چاي خارجي و چای، در دمای متوسط مصرف می‌شوند.
منبع: خريد انواع چاي خارجي اصل درجه يک [بهترين قيمت]

دیدگاهتان را بنویسید